Kérdésed van? Hívj minket! +36 99 999 190

Tudjuk jól, hogy egy hőszivattyú vásárlása nem kis dolog, és senki sem szeretne több milliót egy kattintással elkölteni egy számára ismeretlen webshopban.

 

Éppen ezért nem is várható el Tőled, hogy vakon, csak a webshopon olvasottak alapján dönts.

 

Ismerjük meg egymást a vásárlásod előtt!

Nálunk az ügyfél az első. Szeretnénk, ha a céljaidhoz legjobban igazodó gépet választanád. És ehhez szükséges, hogy megismerjük a körülményeid / céljaid / igényeid. Valamint fontosnak tartajuk, hogy Te is megismerd kitől váaásolsz, és mit várhatsz Tőlünk a vásárlásod során, és utána. Igen, nálunk nem ér véget a vásárlásod a termék kifizetésével / szállításával. 

 

Kik vagyunk mi? - Chili Klíma néven már hallhattál rólunk

2017 óta foglalkozunk klímaberendezések, hőszivattyúk és hővisszanyerő szellőztetések szerelésével, forgalmazásával. Sopronban található egy márkaboltunk, e mellé indítottuk el a 7070.hu webshopot annak érdekében, hogy országosan is elérhetőek legyenek termékeink. 

 

A Chili Klíma szakértelme a 7070.hu kínálatában

Nálunk minden ügyfél egyedi.

Megtaláljuk az igényeidhez igazodó legoptimálisabb megoldást, amely környezetbarát is egyben. 

A célunk, hogy minden szükséges infóval ellássunk a különböző opciókról, így biztos lehetsz benne, hogy a vásárlásodnál jól tájékozott döntést hozolPontos precíz kiszolgálás

A rendelés során szeretünk meggyőződni róla, hogy valóban a számodra megfelelő készüléket vásárlod meg. A rendelési folyamatban gördülékenyen és pontosan dolgozunk. Folyamatos támogatás

Nem engedjük el az ügyfeleink kezét a vásárlás után sem. Állandó szakmai / technikai támogatást nyújtunk kérdés esetén. Mit is jelent ez? Megkapod a teljes telepítési segédleteinket -  kapcsolási rajzok, beépítési dokumentációk formájában. A telepítés során bármikor hívhatsz minket, és segítünk megakadás esetén. 

 

Készülék finomhangolási terv jár minden hőszivattyúhoz

Minden készülékhez finomhangolási tervet készítünk az optimális hatékonyság és a lehető legalacsonyabb fogyasztás érdekében. Egyedi beállításokat tervezünk minden ügyfél számára, kifejezetten az adott a rendszerhez és az adott házhoz igazítva.

Elégedett ügyfeleink, akiknél a telepítést is mi végeztük

Hol érsz el minket?

 

Vásárlásod előtt telefonálj, és ismerkedjünk meg. Mondd el, hogy készülékvásárlást tervezel, és mik lennének az igényeid / céljaid. Segítünk a választásban.Kattints ide:+36 99 999 190Találkozzunk személyesen

Bármikor eljöhetsz a szaküzletünkbe is. Személyesen megismerkedünk, és élőben meg is nézheted a gépeket.


 

Válaszd a biztonságot és a szakmai hozzáértést – keress minket még ma, és tegyük meg az első lépéseket afelé, hogy otthonod még kényelmesebb és energiatakarékosabb legyen.

 


Ha eddig elolvastad az oldalt akkor nincs más dolgod, mint telefonálni. 


Említsd meg, hogy a 7070.hu oldalról hívsz minket, és megismerkednél velünk.
Mondd el az elképzeléseidet, igényeidet. Válaszolunk a kérdéseidre, és megerősítünk abban, hogy jó e a választott készülék számodra.

Hidd el nem fogsz csalódni.

⬇️

HÍVÁS MOST