Kérdésed van? Hívj minket! +36 99 999 190

Fagyvédelmi szelep 1" Külső menettel
Fagyvédelmi szelep 1" Külső menettel
67 762 Ft 
59 900 Ft

Fagyvédelmi szelep 1" Külső menettel

Fagyvédelmi szelep

Hőszivattyúval fűti az otthonát?
A hőszivattyús rendszere áramszünet esetén védve van?


Valamire választ keresel? Ingyenes szakmai konzultációt ajánlunk.

A 7070.hu-nál most ingyenes szakmai konzultációval várunk téged! Csak említsd meg, hogy a 7070.hu-ról érkeztél, és mi segítünk eligazodni a hőszivattyúk és alkatrészeik világában. Gyors, személyre szabott tanácsadás, csak egy telefonhívásnyira!

HÍVÁS MOST
Raktáron
12
67 762 Ft 
59 900 Ft
Kezdete: 2024.05.14   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 12
Megtakarítás 7 862 Ft
Részletek

Amennyiben a második kérdésre nemleges a válasza, a Caleffi ismeri az Önnek való megoldást!…

Áramszünet esetén a hőszivattyús rendszere működésképtelen. Amellett, hogy az otthona kihűl, a rendszer is veszélynek van kitéve a csővezetékekben található víz megfagyása miatt.

A Caleffi gondolt erre az eshetőségre is. A megoldás erre a problémára egy beépített hőmérséklet érzékelővel felszerelt fagyvédelmi szelep telepítése.

A szelepet a rendszer leghidegebb pontjára kell beszerelni. Amennyiben a szelep érzékelője annyira alacsony hőmérsékletet érzékel a csővezetékben, amely fagyveszélyt jelent, a szelep nyit, így átengedve a vízáramot, mielőtt az megfagyna. A szelepet nem szabad a hőforrás közelébe beszerelni, mivel az hatással lehet a működésére.

Kis mérete és egyszerű telepítése mellett a 108-as sorozatú szelep kiemelkedik könnyű karbantartása és sokoldalúsága miatt is, mivel minden típusú hőszivattyúval ellátott rendszerbe beszerelhető.

Ennek a kis szelepnek köszönhetően pénzt takaríthat meg és problémákat kerülhet el. Neki köszönhetően a hőszivattyús rendszer összes előnyét kiélvezheti.

Adatok
Cikkszám
AFVALVE1